Селекционерът на Черна гора Миодраг Радулович коментира предстоящия мач с България

...
Селекционерът на Черна гора Миодраг Радулович коментира предстоящия мач с България
Коментари Харесай

Селекционерът на Черна гора: Уважавам българския футбол

Селекционерът на Черна гора Миодраг Радулович разяснява идния мач с България за евроквалификациите. 

" Във всяко съревнование е значим стартът. Подготвихме се доста добре за мача, анализирахме качествата на българския тим - млад отбор, получил сила с новия треньор. Нашата цел е да наложим нашата игра, даже да не успеем при започване на мача, да го създадем в хода на дуела. Фокусът ми е напълно върху утрешния мач. Всички водещи играчи са здрави, това е положително ", показа Радулович на конференция.
 Кръстаич с две алтернативи преди дуела с Черна гора
Кръстаич с две алтернативи преди дуела с Черна гора

Двете му алтернативи са свързани със заместника на Антон Недялков

" Всеки мач е самичък за себе си. Статистиката не ме интересува. Искаме от първата минута да сме нападателни. В предишните мачове против България сме подхождали с прекален почит от съперника, на следващия ден би трябвало да не е по този начин. В съпоставяне с предходните групи, този път няма изявен любимец като Нидерландия и Англия. Играем мач за мач, да покажем качествата си, не мислим за идващия мач. Искаме един добър резултат, който ще повдигне атмосферата ", добави той.

" Някога България беше четвърта в света, имаше велики играчи. Не виждам на този мач като елементарен, почитам българския футбол. Лудогорец играе постоянно в групите от евротурнирите. Трябва да противодействаме на агресивността на българите, не съм покровител на концепцията за 90 минути да не се получи един жълт картон. Утрешният мач не взема решение нищо, само че футболистите са подготвени да противодействат на нападателния жанр на българите. Мачът е 50:50. Ще бъде мач с доста битка, и двата тима ще има своите положения, дано всичко е правилно и по-добрият победи ", приключи селекционерът на Черна гора.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР